Over de Tielense WielerToeristen

Welkom bij de Tielense Wielertoeristen, waar passie voor fietsen en gemeenschap samenkomen. Leer meer over wie we zijn, onze geschiedenis, clubkledij en de regels die onze ritten soepel laten verlopen.

Clubkledij
Stijlvol en Identiteit Versterkend

Onze clubkledij is meer dan alleen een uiting van stijl. Het vertegenwoordigt onze gezamenlijke identiteit als Tielense Wielertoeristen. Met aandacht voor comfort en prestaties, dragen we onze kleuren met trots op elke clubrit.

Clubreglement
Samen Fietsen, Samen Genieten

Om ervoor te zorgen dat al onze ritten soepel en plezierig verlopen, hebben we een clubreglement opgesteld. Deze eenvoudige richtlijnen zijn ontworpen om de veiligheid, het respect en de camaraderie te waarborgen tijdens elke kilometer die we samen afleggen.

Het volledige reglement lezen?
Download het hier.

Helm verplicht!

Rij jij mee met ons? Dan is het verplicht een helm te dragen.

Clubkledij voor iedereen

Het dragen van clubkledij is verplicht. Tenzij de voorraad voor nieuwe leden opgebruikt is.

Reserveband

Neem altijd een reserveband mee. Dit onderdeel kan het verschil maken tussen een aangename rit en onvoorziene hindernissen.

Onze Geschiedenis:
Samen Op Pad Sinds 1990

Sinds1990 zijn de Tielense Wielertoeristen gepassioneerd bezig met het delen van de liefde voor het wielrennen. Wat begon als een kleine groep enthousiastelingen, is uitgegroeid tot een bloeiende fietsgemeenschap die zich toelegt op het bevorderen van vriendschap, gezondheid en plezier op twee wielen.

Sluit Je Aan bij Onze Fietsfamilie

Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of net begint, bij de Tielense Wielertoeristen is er altijd een plek voor jou. Sluit je aan en ervaar de vreugde van gezamenlijke fietstochten, de warmte van onze gemeenschap en het creƫren van onvergetelijke herinneringen op de weg.
Je mag gratis drie keer komen proberen, om te zien of het iets voor jou is. Dus waar wacht je nog op? Twijfel niet, kom langs, maak nieuwe vrienden en deel in de vreugde van het fietsen!