Je bekijkt nu De Tielense Wielertoeristen viert 25-jarig MTB bestaan met spectaculaire graveltocht!

De Tielense Wielertoeristen viert 25-jarig MTB bestaan met spectaculaire graveltocht!

  • Bericht reacties:0 reacties
Deel dit bericht

Wielerliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijk jubileumavontuur! Onze club, De Tielense Wielertoeristen vieren dit jaar hun 25ste MTB en markeert deze mijlpaal met een epische graveltocht die alle grenzen zal verleggen.

Op zondag 15 september 2024 verzamelen enthousiaste fietsers zich voor wat belooft een unieke ervaring te worden – een graveltocht die de prachtige omgeving van Geel – Zoersel – Malle doorkruist en de passie voor het wielrennen op een geheel nieuw niveau tilt.

Met stofwolken die opwaaien en het geluid van knisperend grind onder de banden, zullen de deelnemers een parcours verkennen dat zowel uitdagend als adembenemend is. De route, zorgvuldig uitgestippeld door onze ervaren organisatoren van de wielerclub, belooft een mix van uitdagende beklimmingen, schilderachtige paden en ongerepte natuur.

“De graveltocht is een eerbetoon aan de afgelopen 25 jaar, waarin onze wielerclub is uitgegroeid tot een hechte gemeenschap van gepassioneerde fietsers. We willen deze mijlpaal vieren door samen te komen, plezier te hebben op de fiets en onze liefde voor het wielrennen te delen.”

Deelnemers kunnen zich verheugen op niet alleen een sportieve uitdaging, maar ook op een feestelijke sfeer. Het evenement zal worden afgesloten met een gezellig samenzijn, waar deelnemers herinneringen kunnen delen, nieuwe vrienden kunnen maken en toasten op nog eens 25 MTB-ritten.

De inschrijvingen voor de graveltocht worden nog bekendgemaakt op onze website, en zowel ervaren fietsers als nieuwkomers worden aangemoedigd om deel te nemen. Het belooft een dag vol adrenaline, camaraderie en pure fietsvreugde te worden.

Mis deze unieke kans niet!

Voor meer informatie en inschrijvingen, contacteer ons via onderstaand formulier


Deel dit bericht

Een reactie achterlaten