Je bekijkt nu De Tielense wielertoeristen sluiten seizoen af met een triomfantelijk overzicht

De Tielense wielertoeristen sluiten seizoen af met een triomfantelijk overzicht

  • Bericht reacties:0 reacties
Deel dit bericht

Na een seizoen vol opwinding en prestaties, blikken de toeristen terug op een jaar van triomfen en gemeenschapszin. Het moment is aangebroken om samen te komen en de hoogtepunten van het afgelopen seizoen te vieren, en dat doen we met de online publicatie van ons seizoensoverzicht!

Dit jaar markeert niet alleen het 24-jarig jubileum van onze wielerclub, maar ook een indrukwekkend seizoen dat mogelijk werd gemaakt door de toewijding van onze gepassioneerde leden. Van uitdagende tochten tot inspirerende evenementen, we hebben samen veel memorabele momenten beleefd.

Het langverwachte seizoensoverzicht, samengevat in een overzichtelijk pdf-bestand, is nu beschikbaar. Dit document geeft een gedetailleerd inzicht van de gereden ritten van het afgelopen jaar. Het is een eerbetoon aan de toewijding en het enthousiasme van al onze leden, en we zijn trots om deze prestaties met jullie te delen.

Naast cijfers bevat het seizoensoverzicht ook persoonlijke verhalen, foto’s en anekdotes die de unieke sfeer van onze wielerclub weerspiegelen. Het is een viering van vriendschap, doorzettingsvermogen en de liefde voor het fietsen die ons als club kenmerken.

Voor leden is het seizoensoverzicht te downloaden op via onderstaande knop. We moedigen iedereen aan om dit document te bekijken, herinneringen op te halen en zich te verheugen op wat de toekomst voor onze wielerclub in petto heeft.

Je bent helaas niet ingelogd. Login om het seizoensoverzicht te bekijken

Namens het bestuur, willen we onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succesvolle seizoen. Samen hebben we herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan, en we kijken uit naar nog vele jaren van gedeelde passie en avontuur op twee wielen.


Deel dit bericht

Een reactie achterlaten